Skip to content

صدور فراخ محشية رز بالبصل زي الحمام

July 3, 2018

صدور فراخ محشية رز بالبصل زي الحمام 😋😋

١- هنجيب صدور تخينه نفتحها من فوق بسيكينه رفيعه لحد الأخر اكنك بتعملي جيب فيها كده (لو صعبه خللي الراجل يعملهالك😊)

٢- الرز : هنشوح بصله مفرومه في مكعب ذبده مع معلقتين زيت و ملح و فلفل و حبهان بودر و ورق لورا بودر و قرفه بودر و انزل بالرز ياخد تشويحه و بعدين احط عليه الميه المغليه و اوطي و اغطي لحد ما يستوي ٩٠٪؜

٣- هنحشي الفراخ بالرز المستوي و ممكن تضيفي عليه كبد مقطعه حتت صغيره او بسله و جزر مسلوقين و هتقفلي الفاتحه اللي فوق بخله اسنان

٤- هنرص الفراخ علي الجريل او في صنية سخنة مدهونه نقطتين زيت و نرش علي الفراخ ملح و فلفل و جوزه الطيب

٥- اما الفراخ تاخد لون هنقلبها علي الوش التاني (بتاخد تقريبا ١٠ دقايق كل وش)
وبعدين نغطي عليها و نوطي النار و نسيبها تكمل سواها في الميه اللي هتنزل منها و ممكن نذورد نص كوبايه مايه مغليه
مش هتاخد اكتر من ربع ساعه و تبقي جاهزة ممكن بعد كده تفتحي الشواية و تدهني الفراخ صلصة او كاتشب و تسيبيها دقيقتين تاخد لون

ملحوظة : متفتريش قوي في حشو الفراخ عشان في ٢ فتحو مني في السوا كنت مظغطاهم جامد

متسويش الرز سوا كامل عشان لسه هيقعد تاني علي النار عشان مايعجنش

 

Image may contain: foodCopiedبالهنا و الشفا

Advertisements
No comments yet

Share your reply...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: